Road2Work

Road2Work is een social enterprise. Met een duidelijk ideaal én een verdienmodel. Neem honderd mensen die bij ons aan de slag gaan en daarvan stromen er zestig uit naar een ‘gewone’ job. Vertrouwen doet veel.

Petersen Metaalbescherming

Petersen Metaalbescherming kan door de grote productiecapaciteit flexibel werken. Qua planning en proces. En door de diversiteit in de productiehallen (bovenloopkranen tot 20 ton en transportkarren tot 100 ton) kan het bedrijf inspelen op vragen uit de markt.

MAF Nederland

Met 130 vliegtuigen wereldwijd brengt MAF ‘hulp en het Evangelie’ naar moeilijk bereikbare gebieden. De 75 jaar oude organisatie is springlevend.

Begrafenisverzorging Pul

Pul Begrafenisverzorging. Dat zijn vooral Karel en Coby en flexibel inzetbare dames en heren voor verzorging van de overledene, catering en chauffeurswerk.

Stella Fietsen

Fietsen aan huis verkopen, dat is de kern van Stella’s concept. Daarnaast heeft Stella veertig winkels in Nederland. De organisatie assembleert haar eigen fietsen.

WAUW

WAUW is goed in online marketing. Goed in conversie – en dus omzet voor ondernemers. Adena is het zusje dat webshops en online toepassingen op maat ontwikkelt.

GWW Houtimport

In een wereld waarin alles om prijs lijkt te draaien, bouwt GWW Houtimport op lange klantrelaties. Het geheim: liefde van twee kanten. Persoonlijke relaties en maximale service.

Crown Packaging & Plastics

Crown Ethiopia is wat Van der Wal betreft voor honderd procent een bedrijf – en geen stichting. Toch stuurt hij (vanuit Nederland) niet alleen op rendement, maar ook op social impact. En met succes.

Sloof Elektrotechniek

Sloof Elektrotechniek werkt voor uiteenlopende klanten in de regio. Van projectontwikkelaars tot MKB’ers en van aannemers tot dienstverleners.