Waar ooit de kippen rondscharrelden, staat nu een stijlvol uitvaartcentrum. Karel en Coby Pul gooiden het roer om. Op tijd. En met resultaat.

Karel Pul Eigenaar Pul Begrafenisverzorging

“In mijn cockpit zie ik precies hoe het ervoor staat”

DÁT ONDERNEEMT PUL BEGRAFENISVERZORGING

Even buiten Ermelo staat een stijlvol uitvaartcentrum. Met in de opslagruimte ernaast een ruime voorraad kisten, plus twee rouwauto’s die klaar zijn voor gebruik. Na de vogelgriep in 2006 stopten Karel en Coby Pul met hun pluimveehouderij en begonnen ze een begrafenisonderneming. De afgelopen jaren kende pieken – en dalen. Maar het aantal begrafenissen is stabiel, terwijl de diensten voor anderen toenemen. Zoals het vervoer van overledenen, opbaren, of een complete rouwplechtigheid in het rouwcentrum. Terwijl nieuwe starters op deze markt een poging wagen en sterftecijfers fluctueren, zien Karel en Coby met dankbaarheid hoe hun koerswijziging werd gezegend. Met solide resultaat.

Pul Begrafenisverzorging. Dat zijn vooral Karel en Coby en flexibel inzetbare dames en heren voor verzorging van de overledene, catering en chauffeurswerk.

  • Branche: Uitvaartverzorging
  • Aantal medewerkers: 2
  • Regio/locatie: Nederland

“Ze begrijpen ons en hebben het beste met ons voor”

DAT BRENGT MBM

Pul: “MBM doet de volledige administratie. In het verleden moesten we daarvoor dikke mappen aanleveren, met bankafschriften en facturen. Nu werkt dat heel eenvoudig met Exact Online. We hoeven alleen de facturen te scannen, waarna Exact Online en MBM de rest doen. In de online cockpit kunnen we elk moment zien hoe het ervoor staat met de cijfers! Maandelijks hebben we contact met MBM. Ze zijn nauw betrokken en denken mee met ons. Is het bijvoorbeeld gunstiger om een auto zakelijk te rijden of privé? Wij weten dat niet, maar MBM zoekt het voor ons uit. Ze denken actief mee en hebben het beste met ons voor.”