Als u geniet van uw medewerkers, doen wij de rest

Professioneel HR-management. Essentieel als u uw belangrijkste kapitaal wilt laten renderen. Maar hoe realiseert u dat in uw organisatie? Want HR is méér dan de optelsom van contracten, gespreksverslagen en loonstrookjes. Adequaat HR-management vraagt om structurele aandacht voor uw medewerkers. Voor hun talenten, potentie, verzuim en welzijn. Inclusief de administratieve en juridische aspecten van de arbeidsrelatie.

 

Misschien is uw organisatie te klein om een HR-specialist in dienst te nemen. Misschien kiest u liever voor outsourcing, zodat u uw organisatie flexibel houdt. Misschien combineert u interne capaciteit graag met extern specialisme. In alle gevallen staan wij klaar om met u mee te ondernemen. Wat uw uitdaging ook is op HR-vlak, wij bieden een oplossing. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Hieronder ziet u een aantal belangrijke diensten die wij leveren.

De veelzijdige diensten van onze HR-specialisten

 • Personeelsmanagement

  De strategische aspecten van HR. Actief sturen op de werving en/of ontwikkeling van uw team, passend bij uw organisatiestrategie. U kunt het aan onze HR-managers overlaten.

 • Advies bij verzuim

  Complex verzuimdossier beheren? Uw verzuimpercentage omlaag brengen? Adequaat op dreigend verzuim reageren? Onze specialisten nemen het u uit handen.

 • Personeelsontwikkeling

  We helpen u, uw leidinggevenden en uw medewerkers om talenten in de organisatie maximaal te benutten. Groei van mensen is groei van de organisatie.

 • Personeelsadministratie

  Een professionele personeelsadministratie: wij zetten deze op en houden het voor u bij. Conform geldende wet- en regelgeving. Onderdeel van goed werkgeverschap.

 • Subsidies en fiscale regelingen

  Er vallen de nodige voordelen te behalen dankzij subsidies en fiscale regelingen. Wij signaleren en benutten de mogelijkheden voor uw organisatie.

 • Inrichten van functiegebouw

  Inzet en de beloning daarvoor. Doet u het op onderbuik of blauwe ogen? Wij versterken uw organisatie met een gestandaardiseerd functiegebouw. Helder voor iedereen.

 • Salarisadministratie

  Als u uw medewerkers uitbetaalt, doen wij de rest. Van loonaangifte tot verwerken van mutaties. Dat is elke maand weer ideaal.

 • MT-overleg

  Er vallen de nodige voordelen te behalen dankzij subsidies en fiscale regelingen. Wij signaleren en benutten de mogelijkheden voor uw organisatie. Dit doen we door samen met u een MT-overleg te organiseren

“Samen met MBM werk ik aan een professionele organisatie, die klaar is voor groei”

Ernst Admiraal - Directeur WAUW en Adena