Ondernemer Ernst Admiraal gaat gas geven. Met WAUW wil hij de grote steden gaan veroveren. Aan zijn HR-management zal het niet liggen.

Ernst Admiraal - Directeur WAUW en Adena

“MBM brengt rust en stabiliteit”

DÁT ONDERNEEMT WAUW

Creatief zijn ze. Jong. Gedreven. Millennials vooral. En vanuit een oude rubberfabriek in Harderwijk draaien ze aan de knoppen van slimme online marketingcampagnes. Met behulp van uitgekiende analyses vinden ze de weg naar de online klant, en weten ze de conversieratio’s op te drijven. Met z’n vijftienen zijn ze – de vijf developers van zusterbedrijf Adena niet meegerekend. Maar Admiraal wil los. Neerstrijken in de grote steden. Zijn ogen glimmen en zien het al voor zich. Amersfoort is inmiddels van start gegaan, de rest volgt. Hij realiseert het zich: schaalbaarheid is alles. Te beginnen met professionalisering van het HR-management. MBM onderneemt mee.

WAUW is goed in online marketing. Goed in conversie – en dus omzet voor ondernemers. Adena is het zusje dat webshops en online toepassingen op maat ontwikkelt.

  • Branche: Online Marketing
  • Aantal medewerkers: 20
  • Regio/locatie: Harderwijk en Amersfoort

“Samen met MBM werk ik aan een professionele organisatie, die klaar is voor groei”

DAT BRENGT MBM

Admiraal: “Als je wilt groeien, moet je je organisatie op orde hebben. Daarom heb ik MBM gevraagd om ons HR-management te professionaliseren. Het loongebouw en functieprofielen bijvoorbeeld. Of de beoordelingscyclus. Maar ook opleidingen en subsidies zijn belangrijke onderwerpen. Ik ben zelf een creatieve ondernemer en doe veel op mijn onderbuik. Maar MBM heeft de structuur en zekerheid gebracht die onze organisatie nodig heeft in de toekomst. Daarbij werken ze nauw samen met ons en zitten ze dicht op onze business. Zij zijn specialisten – en daarom vertrouw ik graag op hen. Laat mij maar ondernemen.”