Zullen wij de verantwoordelijkheid nemen voor uw financieel-administratieve organisatie?

Als u vandaag inzicht in uw cijfers hebt, neemt u morgen betere beslissingen. Grip op uw cijfers is grip op uw bedrijf. Dat vraagt alleen nogal wat. Het vraagt om een goed georganiseerde financiële administratie. Én om een ondernemende en deskundige blik op de cijfers. Dat is precies wat wij meebrengen in uw organisatie.

Als bedrijfseconomisch adviseurs bieden we complete dienstverlening op het vlak van accountancy. De gewone boekhouding. We doen het alleen ongewoon. Wie een ondernemende blik heeft en voortdurend vanuit uw businessbelangen denkt, kan zelfs op ideeën gebracht worden door de kleinste bonnetjes.

Daardoor kunnen we u als ondernemer actief ondersteunen. Meedenken in periodiek managementoverleg. Meesturen. Veel ervaren ondernemers vertrouwen bij belangrijke beslissingen met een financieel aspect dan ook op onze adviezen.

Hieronder ziet u een aantal belangrijke diensten die wij leveren. Dat geeft u een concreet beeld van onze rol.

De veelzijdige diensten van onze finance-specialisten

 • Dashboard

  We richten een dashboard voor u in, gekoppeld aan uw huidige software. Succes is tenslotte de optelsom van uw ondernemerschap én inzicht in cijfers.

 • Boekhouding

  We verzorgen de complete administratie, inclusief het inboeken van facturen. Met oog voor opvallende (kosten)posten en besparingskansen.

 • Jaarrekening

  De jaarrekening stellen we samen, en deponeren we met andere jaarstukken bij de KvK. Als u het hele jaar op cijfers stuurt, zal deze rapportage u niet meer verrassen.

 • Prognoses

  Een zorgvuldige voorspelling van uw geldstromen en resultaten draagt bij aan een financieel gezond bedrijf. Samen kunnen we deze periodiek opstellen én er actief op sturen.

 • Fiscaal advies

  De fiscale wetgeving vraagt om de juiste toepassing, die uw business maximaal ondersteunt. Wij geven hierin op ondernemende wijze advies. Deskundig en ambitieus.

 • Fiscale aangiften

  Uw belastingaangiften tijdig en optimaal ingediend!

 • Financieel management

  We gaan graag de verantwoordelijkheid voor uw financieel management aan. Verantwoordelijkheid voor professionalisering, rendementsverbetering, herstructurering, bezuiniging, etc.

 • Bedrijfsoverdracht

  Staat u voor opvolging of overdracht? Wij helpen u in dit proces. Van verkoopklaar maken tot onderhandelingen en van sparren tot coachen.

 • Participatie

  Over mee-ondernemen gesproken. Regelmatig participeren wij in bedrijven. In situaties waarin we met onze expertise kunnen bijdrage aan groei en gezond rendement.

 • Pakketselectie en -implementatie

  We geven advies bij het selecteren van financiële c.q. ERP-software. We ondersteunen bij de implementatie of nemen die geheel voor onze rekening.

MBM helpt ons alle financiële parameters te bewaken

Arjan de Jong - directeur GWW Houtimport