Precies de capaciteit die u tijdelijk nodig hebt

Hebt u tijdelijk extra of vervangende capaciteit nodig op uw afdeling finance of HR? Dan kunnen wij u ondersteunen. Als bedrijfseconomisch adviseurs hebben we zowel financieel/administratieve professionals als HR-specialisten in ons team. Gedreven medewerkers die gewend zijn mee te ondernemen. Verantwoordelijkheid te nemen. Hun rol te pakken. En dat is precies waarom we steeds vaker gevraagd worden tijdelijk een functie te vervullen. De éne keer op managementniveau, de andere keer op uitvoerend niveau. Vandaag als ondersteuning bij een groots project, morgen vanwege ziekte of zwangerschap.

Hieronder ziet u in welke rollen we uw organisatie tijdelijk kunnen ondersteunen.

De interim rollen die onze adviseurs bij u kunnen vervullen

 • HR-medewerker

  Ervaren HR-medewerkers, gericht op uitvoerende taken. Adequate ondersteuning bij onder meer personeelszaken en/of loonadministratie.

 • HR-adviseur

  HR-professionals die u en uw leidinggevenden actief ondersteunen en adviseren. Met brede kennis van de vele aspecten van het werkgeverschap.

 • HR-manager

  Een interim-leidinggevende voor uw HR-afdeling. Draagt de verantwoordelijkheid voor het team en/of voor specifieke projecten.

 • Financieel-/administratief medewerker

  Medewerker die u ondersteunt bij het verwerken van de administratie en aanverwante uitvoerende taken

 • Controller

  De schakel tussen financiële administratie en directie. Verantwoordelijk voor de administratie én tijdige rapportages.

 • Financieel directeur

  Interim-manager die eindverantwoordelijk is voor het financieel management. Een professional met de nodige ervaring op strategisch niveau.

"De samenwerking met MBM geeft ons rust"

Dirk Sloof - oprichter Sloof techniek